fannyenstrom1@gmail.com

Hej allesammans, hoppas ni inte har smält bort helt i denna galna värme! 

Trots att det är lite tungjobbat just nu på gymmet pga värmen som gör att man konstant känner sig trött och matt, försöker jag göra det bästa av träningen ändå. Min strategi har blivit att lägga kortare pass med övningar som är riktigt bra för att få snabb och grym kontakt i rätt muskelgrupp. Jag gör därför nästan bara supersets just nu för att just kunna korta ner tiden på gymmet men samtidigt få kompletta pass. 

Idag skippade jag dock mina supersets, men var ute efter att verkligen få pump i glutes och quads. Och jäklar vilket pass det blev! trots matthet och att svetten rann så det såg ut som jag doppat hela mig i en sjö (haha) så fick jag riktigt bra kontakt och pump. 

Här har vi passet! 

Uppvärmning: 
stretch och foam-rolling 10 min
glute/quad-activation med motståndsband. Jag gjorde squat sidewalk, kickbacks, sidekicks och donkeykicks. 5-10 min. 

1. Knäböj 5 set 
2. Leg-extension 4 set - välj en vikt där du kan göra 12 reps varav du på 4 av dina reps håller benen framsträckta i minst 3 sekunder innan du går vidare med nästa repetition. Detta är grymt för att verkligen utmana muskeln att jobba både explosivt och statiskt. 
3. Romanian deadlifts i smith 4 set
4. Elevated goblet squats med dumbbell 4 set
(jag står på en vanlig viktskiva på golvet, med hälarna på viktskivan. Tänk på att rikta knäna lite utåt, håll din dumbbell mot bröstet och gör varje repetition lugnt och kontrollerat!)
5. Kettleswings 4 set 

Comments (0)