fannyenstrom1@gmail.com

I fredags körde jag swimrun tillsammans med en nära vän som är lite av ett proffs inom den grenen. Swimrun är precis så som det heter, man springer och man simmar. Bästa säsongen för detta är ju därför helt klart sommaren. Vi hade så kul! Trots att det var ganska mycket vågor och strömt när vi simmade så gick det fint. Jag tror detta är en träningsform jag ska satsa mer på. Jag älskar att springa, tycker om att vara i vatten och man får helt klart en nytändning i löpningen efter simsträckorna - det är så uppfriskande att vara i vattnet! 

I tisdags hann jag även börja utforska lite löpvägar i mitt nya område! Så kul att flytta och få utforska nya marker. Jag är inte så mycket för att löpa på asfalt (får ont i ben och knän + tråkigt) så jag gav mig ut på jakt efter Lidingös bästa skogsstigar. Jag hittade några stycken! Skogen är verkligen mitt happy-place, där kan man hämta energi och lugn. Lite övrig update: kosten senaste veckan har verkligen inte varit på topp. Det har varit en kombination av mycket häng med vänner (bubbel och god mat), flytt (ej haft tid att laga bra mat eller göra food-prep) och veckan-innan-mens-syndromet (sockersuget från helvetet). Men vet ni vad? Det gör ingenting! Så är livet! Den senaste veckan har det helt enkelt funnits omständigheter i livet som gjort att jag inte kunnat eller velat vara strikt med kosten. Och det skapar ingen panik hos mig längre, för jag vet att jag är right back on track så fort jag vill det, till skillnad från förr då jag helt kunde tappa kontrollen kring mitt sockerätande. 

Jag predikar ständigt om detta med "livsbalans", men för mig är det nyckeln till lycka. Jag tävlar inte med någon om mina fitness-mål eller hälsomål. Jag har ingen stress att nå min toppform inom ett visst antal månader. Jag gör detta för att jag älskar det, samtidigt som jag älskar allt gott livet har att bjuda på. Allt får ta sin tid, och i vissa perioder väljer jag att prioritera kost och träning först, andra perioder prioriterar jag andra delar av livet. 

Hoppas ni får en fin torsdag! 

Comments (0)