fannyenstrom1@gmail.com

Hoppas alla haft en härlig midsommar! Min var väldigt lugn, jag valde att lägga fokus på återhämtning, både fysiskt och psykiskt. Därför blev det tre dagars vila från gymmet, och två dagar av påfyllnad i form av god mat, naturgodis och champagne. Jag har kört väldigt intensivt senaste 6 veckorna med träning och kost, och det har gett resultat, men också gjort att man såklart kan känna sig lite sliten i kropp och knopp. Så dessa dagar gjorde mig gott! Idag gjorde jag comeback på gymmet med ett grymt benpass, ni får såklart ta del av passet här i inlägget!

Inte särskilt ofta man ser mig i klänning och röda läppar... men är det midsommar så är det!


Dagens benpass fokuserade på både fram/baksida ben och rumpa. Jag gillar övningar som involverar hela kroppen, för mig är det dessa övningar som ger mig bäst resultat och som jag även tycker är roligast. Here we go: 

Uppvärmning: 5 min övningar med booty-builder band (för att aktivera de muskelgrupper som sedan ska jobba under passet, jag kan inte understryka nog hur mycket detta hjälpt mig med att hitta bra muskelkontakt!) Jag körde idag backkicks och squat-sidewalk. 
Benböj 5 set
Hipthrusts 5 set 
Raka marklyft 5 set
Sumolifts 4 set
Vadpress 3 set 
Sidekicks och kickbacks med booty-builder band 3 superset 


Avslutade med 20 min HIIT på löpbandet - så skönt!! Bra tryck i benen och det kändes som jag hade ett luftigt och bra löpsteg idag. Löpningen är ett av mina stora mål att utveckla. Älskar att springa. Mina 2 största mål för 2018 är definitivt att utveckla löpningen och att stärka min core - jag är ganska svag i mage och nedre rygg, detta måste jag utveckla. 

Vad har ni för mål för resten av 2018?

Comments (0)