fannyenstrom1@gmail.com

Så var det helg igen! Livet rullar på i full fart och det är mycket som händer. Jag inreder mitt nya hem för fullt vilket är så kul - nu har jag börjat med vardagsrummet. Idag beställde jag b.l.a min drömsoffa och hittade ett superfint soffbord. Det är så himla kul att inreda ett nytt hem!

Idag stod ben på schemat. Lördagskväll + fotbolls-VM, hur många andra människor tror ni det var på gymmet? The right answer is: zero! Jag hade alltså hela gymmet för mig själv genom hela passet angry Snacka om drömmigt! Tyvärr var det på riktigt 27 grader inne i gymmet idag, ventilationen verkade vara avslagen. När det är så otroligt varmt är det omöjligt att få till optimala pass tycker jag. Min ork blir så kraftigt nedsatt och repetitionerna känns så mycket tyngre när man helst bara vill ställa sig i en frys. Men, jag kämpade på! 

Idag satsade jag på ett varierat pass med kombinerade övningar: basövningar och isolerade. La lite extra fokus på framsida lår. Såhär såg passet ut!

Uppvärmning:
Glute/leg activation i 5-7 min: squat-sidewalk och backkicks med bootybuilder-band 

Knäböj 6 set
Hipthrusts 5 set
Sumolifts 4 set
Thigh abductor-maskin 4 set 
Legextension/benspark 3 set + dropset 
Kickbacks + sidekicks i cable 3 superset 
Kettlebell-swings 4 set


Detta passet lär kännas imorgon! Såhär hårt brukar jag inte köra jätteofta, men ibland är det skönt och nyttigt att ta ut sig lite extra. Jag uppmuntrar verkligen ingen till att köra såhär långa och tunga pass varje gång eller för ofta när ni tränar, risken blir då stor för skador och förslitning på kroppen! Jag brukar lägga såhär köttiga pass max 1 gång/vecka per muskelgrupp för de stora muskelgrupperna (ben, rumpa och rygg), och övriga pass kör jag givetvis tungt, men lite mer "lagom". Om ni jämför detta passet med mitt tidigare pass jag skev om ser ni en tydlig skillnad. 

Lyssna på kroppen, och underskatta aldrig tid för återhämtning! 

Vissa dagar tränar jag tidigt på morgonen på fastande mage, dricker då PWO och BCAA under passet och äter sedan frukost efter träningen. Men de dagar jag lägger såhär tunga pass äter jag alltid dunderfrukosten innan träning. Detta blev dagens frulle! Vaniljkvarg, grekisk yoghurt, granola, valnötter och massor av frukt och bär.

Comments (1)
Constant Concentration ReviewsI like this internet site because so much utile material on here :D. http://privateurl.online/constantconcentrationingredients96852018-07-09 12:15