fannyenstrom1@gmail.com

Då var ännu en helg förbi! Jag har haft fullt upp med jobb, träning och att hinna umgås lite med familjen. Sjukt att det är midsommar på fredag? Vart tar tiden vägen... 

Jag har haft såna himla magproblem senaste 1,5 veckan. Jag har IBS och problemen brukar komma i skov - dock var det väldigt länge sedan nu som det var riktigt illa. Men nu har det varit så jobbigt att det varit en pina att äta. Direkt efter maten blir jag sjukt uppblåst, får knivsmärtor och mår illa. 

Så nu det senaste dygnet har jag levt på smoothiebowls där jag försökt trycka i så mycket näring som möjligt och antiinflammatoriskt för tarmen (som ingefära, spenat, citron), hoppas verkligen att det vänder snart för det här är så jobbigt. Är jätte trött och får inget vidare tryck i träningen. Dessutom är det givetvis inge vidare att styrketräna och sen bara dricka smoothies. 

Standard-måltid senaste dygnet. Gott? Ja. Vill/kan man leva endast på detta? NEJ. Snälla mage skärp dig :'(


Åt denna drömmiga lunch på Millesgården på Lidingö i lördags. Så gott! Men min mage var arg efteråt...Har försökt put on a smile och träna på i väntan på bättre tider - men fan, det har varit tungt...Hoppas att er helg varit fin, och att era magar mår bättre än min så ni kan äta ordentligt och ha tryck i träningen! 

Kram

Comments (0)