fannyenstrom1@gmail.com

Hej allesammans! 

Förlåt för att bloggen ekat tomt senaste tiden, men jag har haft fullt upp med att resa och äta (hehe). Igår eftermiddag kom jag hem från Chicago där jag var med jobbet på en konferens. Men mellan arbetet hann vi med väldigt mycket på tre dagar! Vi hann shoppa, se stan och äta på några av Chicagos absolut bästa ställen. Här får ni ett smakprov av Chicago!

Bland det bästa jag någonsin ätit. En cheeseburgare på Au Cheval. Denna restaurang har blivit utsedd till USA:s bästa hamburgerställe fyra år i rad. Och det levde dem upp till, jisses vad gott det var!

Vi åt söndagsbrunch på ett rustikt litet ställe med en trevlig uteservering, Meli Café. Jag åt avokado-benedict på toastbröd med stekt potatis och pannkakor med blåbärskompott och vaniljgrädde.

Lite av Chicago!

Nu har jag återvänt hem, fluffig och härlig devil Det märks snabbt på formen när man stoppar i sig massor med onyttigheter och kalorier ett par dagar. Men jag kommer aldrig bli den som inte njuter av all fantastisk mat som världen har att erbjuda! Nu hinner jag återgå till sundare rutiner en vecka hemma och hinner (förhoppningsvis) bli liiite krispigare på denna veckan innan jag åker på semester till Spanien. 

Kram 

Comments (0)