fannyenstrom1@gmail.com

Long time no see, I know. Men jag har haft/har semester och har verkligen behövt koppla bort en hel del från livet - men nu börjar jag sakta men säkert komma tillbaka till rutiner. Under semestern har jag verkligen släppt taget om allt - träningspassen och kosten. Det har varit skönt och jobbigt på samma gång. Jag har njutit av det samtidigt som det varit lite ångestframkallande att se formen påverkas, vilket den gör vääldigt snabbt när man äter mycket skräp och dricker mycket alkohol. Det är verkligen galet hur snabbt man tappar sin form jämfört med hur lång tid det tar att nå den. 

Men, jag försöker att landa i acceptans kring att man inte kan leva allt för strikt jämt - det kommer alltid behöva gå i perioder för att både kroppen och psyket ska orka. Men nu ser jag verkligen fram emot en höst med nya träningsmål, rutiner och matlådor! 

Några mål inför hösten: 

1. Äta minimalt med socker - detta för att socker påverkar både min form och hälsa negativt, och jag är en riktig sockermissbrukare. I need to stop. 

2. Springa 2 mil - min längsta distans hittills är 1,6 mil. 

3. Nå nya PB (personbästa) i baslyften - marklyft, knäböj, bänkpress. 

Bring it on, nu kör vi andra halvan av 2018 enda in i kaklet! 

En semesterbild från Spanien förra veckan, när jag besökte det magiskt vackra Alhambra.

Comments (0)

And the travelling and eating keeps on going! Efter att ha snabbt mellanlandat hemma i Sverige i 4 dagar är jag nu i södra Spanien i ett helt fantastiskt hus - redo att rewind and recharge. Kommer dock bli en hel del härlig träning här. Började denna morgon med frukost vid poolen följt av en timmes tennis - grym cardio!! Inte spelat tennis sedan barnsben. Det var riktigt kul! 

Nu ska jag ta lite siesta och vila (AC i huset = livet) och äta mackor, carbs-uppladdning inför en lång löprunda här i bergen ikväll när det hunnit bli svalare. Jag siktar på 8km idag, ser fram emot att njuta av det fantastiska landskapet här!

Over and out from paradise 

Comments (0)
0 av 1